Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Uitvaartverzekeringen

U een mooi afscheid, uw nabestaanden geen zorgen. U wilt de mensen van wie u houdt met liefde en zorg achterlaten als u wegvalt, dat ze geen zorgen hebben over hoge uitvaartkosten. Een goede uitvaartverzekering geeft rust. Met een uitvaartverzekering via Brabants Woonadvies, regelt u nu dat straks alles goed geregeld is.

Wat is een uitvaartverzekering?
Bij een uitvaartverzekering verzeker je de kosten van je uitvaart. Uw nabestaanden hebben geen zorgen over hoge uitvaartkosten en de uitvaartverzorger helpt uw nabestaanden een mooi afscheid te regelen in de moeilijke periode na overlijden.

  • Een verzorgde uitvaart voor een klein bedrag per maand.
  • Geen zorgen over hoge uitvaartkosten in de toekomst
  • Flexibel, u kunt de uitvaartverzekering altijd aanpassen aan uw wensen
  • Help uw nabestaanden een mooie uitvaart te regelen en de draad weer op te pakken

Soorten uitvaartverzekeringen
Wilt u dat de verzekeraar de nabestaanden helpt bij het regelen en verzorgen van de uitvaart? Kies dan voor een uitvaartverzekering in diensten, De verzekeraar verzorgt voor de nabestaanden de uitvaart en de belangrijkste diensten van de uitvaart zijn verzekerd.

Wilt u graag dat je nabestaanden vrijheid hebben voor keuze in uitvaartverzorger of wilt u een uitvaart in het buitenland? Dan kunt u beter een volledig geldbedrag verzekeren. Dit kan met de uitvaartverzekering in geld.

Met een uitvaartverzekering tegen koopsom verzekert u een geldbedrag dat bij overlijden beschikbaar komt voor uw uitvaart. Hiervoor stort u eenmalig een bedrag: de koopsomstorting. Bijkomend voordeel van een koopsomverzekering is dat u wellicht minder belasting betaalt. De waarde van de uitvaartverzekering is tot €7.118,- (2019) vrijgesteld van vermogensrendementsheffing.

Wat wij voor u doen

  • We zorgen dat de verzekering aansluit op uw persoonlijke situatie.
  • We bepalen het verzekerd kapitaal op basis van uw persoonlijke wensen.
  • We maken een vergelijk van prijs en voorwaarden van verschillende uitvaartverzekeraars in de markt.

Uw toekomstige situatie
Het advies wordt uitgebracht op basis van uw huidige persoonlijke situatie en uw huidige wensen. Als uw wensen of uw persoonlijke situatie in de toekomst veranderen, dan is het raadzaam om op dat moment weer contact met ons op te nemen. Samen met u kunnen we dan kijken of dit advies nog past bij uw nieuwe omstandigheden of dat er aanpassingen nodig zijn.
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Inkomen aanvullen

Bent u onzeker over uw toekomstige (pensioen)inkomen? U regelt eenvoudig een maandelijkse aanvulling: voor nu of later. Niet meer nodig? Dan stopt u het.

services-tabs-139154408

Een financiële buffer

Soms weet u niet wat er komen gaat. Dan is het fijn om een buffer te hebben voor het geval u tóch die zonnepanelen koopt over een tijdje. Of de kapotte CV-ketel vervangt

services-tabs-139154408

Huizenbezitters

Huurders

Benieuwd wat je kan lenen?

Actuele rentestanden

Rentestanden zijn erg beweeglijk. Wij hebben de actuele rentestanden alvast voor je uitgezocht. Bekijk ze gerust!

Klanten die je al zijn voorgegaan

“Fantastisch geholpen door Brabants Woonadvies. We hebben met de juiste hulp ons eerste echte huis kunnen kopen. Super blij mee!”

PIOTR EN MALWINA • NIEUWE HUISEIGENAREN

“Onverwacht een stuk groter kunnen worden. Een last minute taak die goed werd opgepakt door Brabants Woonadvies. We konden al snel intrekken.”

ARKADIUSZ EN AGNIESZKA • NIEUWE HUISEIGENAAR